http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Jandarmii montani prezenți la manifestările prilejuite de Serbările Zăpezii, Durău

0

Timp de două săptămâni, în perioada 24 ianuarie – 2 februarie, jandarmii montani din Durău vor fi pe pârtie alături de iubitorii sporturilor de iarnă și de turiștii sosiți în stațiune.

Misiunile jandarmilor vor viza asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la manifestările prilejuite de Serbările Zăpezii care vor avea loc în cele două weekenduri 24 – 26.01, respectiv 31.01. – 02.02 și vor acționa pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate, prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură antisocială care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială, respectarea regulilor pe pârtii.
Pentru ca momentele petrecute pe pârtie să fie lipsite de accidente sau incidente nedorite, jandarmii montani recomandă practicanților sporturilor de iarnă să respecte recomandările organizatorului evenimentului dar și reglementările pe pârtii:

este interzis accesul sau circulaţia pe pârtiile ori traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul;
este interzisă coborârea pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement, utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale;
accesul pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement fără echipament adecvat pentru practicarea schiului este interzis.

Deşi meteorologii anunţă sfârșitul de săptămână cu vreme bună, turiştii care vor alege să pornească în drumeție spre platoul Masivului Ceahlău trebuie să fie echipaţi corespunzător, pentru că vremea se poate schimba oricând, să nu plece singuri la drum, să folosească numai traseele marcate și să urmărească marcajele de pe traseu.

Reamintim turiștilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie montană, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe 112, specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunță ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor și locul unde sunt persoanele aflate în dificultate.

IJJ Neamț, Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

sursa: ziarpiatraneamt.ro

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult