Județul Neamț are doi pietoni în plus

0

Doi bărbați de 34, respectiv 41 de ani sunt cercetați de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 31 mai a.c., un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică a depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Pîngăraţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la centrul de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Dobreni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 45 din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la centrul de permanență din Piatra Neamț, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult