http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Karatiștii sensei‑ului Mihai Popa, din nou pe podium

0

Sâmbătă, 16 martie, Clubul Sportiv Bassai-Dai Piatra Neamț a participat la ediția a VI-a a Cupei Orașului Simeria (jud. Hunedoara), concurs de karate care a deschis anul competițional al Departamentului Eur&Ka din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

Clubul Bassai-Dai a participat cu 6 copii cu vârste între 7 și 14 ani din comunele nemțene Hangu, Poiana Teiului și Ceahlău. Și toți s-au întors acasă medaliați, obținând trei locuri 1, un loc 2 și doua locuri 3.

A fost o competiție de anvergură, cu foarte mulți sportivi, foarte solicitantă. Mă bucur că fiecare dintre sportivii mei s-a întors premiat și sunt mândru de acest lucru. Sezonul e abia la început, urmează competiția organizată de noi, Cupa BASSAI-DAI, pe 23 martie, la Tulgheș. Și-au anunțat participarea cluburi din toată țara și îi așteptăm cu medalii, cupe și premii speciale.” – sensei Mihai Popa, antrenor și președinte al clubului Bassai-Dai.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult