http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

La Borca se continuă tradiția! Încep activitățile școlii de vară!

0

La Borca se continuă tradiția! începând de joi, 11 iulie, încep activitățile școlii de vară ,  Atelierul lui Vrednicilă.

„Este o colaborare între Scoala „” Aurel DumitraÈ™cu ” Sabasa, Liceul ” M Sadoveanu” , Biblioteca din Borca È™i Căminul Cultural.
În această vară ne-am propus sa începem cu o lecție de bucătărie. Clătite cu dulceată, cu ciocolată, cu urdă, totul, de la cap la coadă: ingrediente, secrete, preparare, servire. Desigur, așteptăm și mămici.
Apoi vom prelucra lutul în curtea scolii din Sabasa. ÃŽn altă joi, vom învăța să ne coafăm adecvat diferitelor ocazii. Avem ca invitat o coafeză adevărată. Apoi vom face căsuÈ›e pentru păsărele, le È™lefuim, le vopsim, le amplasăm. Cred că momentul forte al È™colii noastre va fi când vom petrece o noapte în cort, cu foc de tabără È™i exerciÈ›ii de supravieÈ›uire. Avem promisiune de sprijin din partea Salvamont NeamÈ›. Sperăm sa ne ajungă vara pentru câte ne-am propus.” , a declarat Cristina Petrea-Postovaru pentru ziarbicaz.ro.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult