La Borca se continuă tradiția! Încep activitățile școlii de vară!

0

La Borca se continuă tradiția! începând de joi, 11 iulie, încep activitățile școlii de vară ,  Atelierul lui Vrednicilă.

„Este o colaborare între Scoala „” Aurel DumitraÈ™cu ” Sabasa, Liceul ” M Sadoveanu” , Biblioteca din Borca È™i Căminul Cultural.
În această vară ne-am propus sa începem cu o lecție de bucătărie. Clătite cu dulceată, cu ciocolată, cu urdă, totul, de la cap la coadă: ingrediente, secrete, preparare, servire. Desigur, așteptăm și mămici.
Apoi vom prelucra lutul în curtea scolii din Sabasa. ÃŽn altă joi, vom învăța să ne coafăm adecvat diferitelor ocazii. Avem ca invitat o coafeză adevărată. Apoi vom face căsuÈ›e pentru păsărele, le È™lefuim, le vopsim, le amplasăm. Cred că momentul forte al È™colii noastre va fi când vom petrece o noapte în cort, cu foc de tabără È™i exerciÈ›ii de supravieÈ›uire. Avem promisiune de sprijin din partea Salvamont NeamÈ›. Sperăm sa ne ajungă vara pentru câte ne-am propus.” , a declarat Cristina Petrea-Postovaru pentru ziarbicaz.ro.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult