La doar 20 de ani, Mihaela din Petru Vodă, voluntar la ISU Neamț, Garda II Poiana Teiului

0

Azi vă facem cunoscut numele Mihaela Vadana, o tânără de 20 de ani din localitatea Petru Vodă, comuna Poiana Teiului. Mihaela face voluntariat în cadrul Serviciilor de Urgență din România, ajută oamenii și este foarte mândră de alegerea ei. Ne-a povestit că de mică visa să lucreze în acest domeniu și iată că dorința i s-a îndeplinit, a muncit pentru visul ei și l-a realizat.

” Mă numesc Vadana Mihaela, voluntar la Detașamentul de Pompieri Târgu-Neamț Garda II Poiana Teiului, de un an.
Am 20 de ani și mulți de vârsta mea nu ar face voluntariat, însă eu pot să spun că am cea mai mare bucurie știind că pot ajuta oameni. .
Mereu am avut această pasiune. Cand vedeam o Ambulanță SMURD trecând pe lângă mine, mă uitam visând că o sa ajung și eu sa profesez în acest domeniu. Viața-i scurtă, însă dacă ai voință, poți să realizezi multe. Tot așa și eu, dornică de a ajuta oamenii, am făcut pașii repezi spre viața de voluntar. Am început timidă și nesigură, și am ajuns încrezătoare și mândră de ceea ce fac. Îmi ocup timpul cu ceva frumos…voluntariat. Am învățat de la cei mai minunați oameni că fiecare clipă e importantă. Toate aceste învățături ca voluntar m-au făcut să cred mai mult în mine, am înțeles că pentru a avea succes trebuie mai întâi să înveți din greșeli și să te dedici cu totul scopului pe care ți l-ai propus. Mă bucur nespus de mult că am șansa să particip în acest program și că am norocul să am niște colegi minunați și de la care am ce învăța. ”

Felicitări pentru ceea ce faci și succes pe viitor!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult