La Spitalul de Urgență din Piatra-Neamț angajările se fac cu șpagă și corupție

0

Actuala conducere a Consiliului Județean și a spitalului se luptă încă fără mare succes să scape de mafia din spital, mafie care stabilește cine se angajează, cât costă, cine e șef de secție, cine e în comisiile de examinare și așa mai departe. Ca să poată angaja pe oricine s-a mers până acolo încât mafia a scos proba practică de la angajarea asistenților. O mafie în toată regula.

Mai mult ca în oricare alte spitale din țară, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț situația angajărilor prezintă elemente clare de sistem mafiot. Medicii care își iubesc meseria se plâng că sunt angajați asistenți care nu știu să facă nimic, persoanele care vor să se angajeze se plâng că nu se poate decât cu mită și așa mai departe. Totul a ajuns la Piatra-Neamț la nivelul de percepție generală că toate angajările se fac doar pe bază de corupție și mită.

De fiecare dată când spunem astfel de lucruri despre spital, se găsesc câteva cadre medicale care fac parte din mafie sau doar nu știu pe ce lume trăiesc și care se supără că stricăm imaginea spitalului și a personalului medical. Cu fiecare ocazie când suntem critici pe astfel de teme se trezesc unii care vor drept la replică, pe care îl publicăm fără nicio problemă. Sperăm ca și de data aceasta să primim un drept la replică dacă se poate să fie cât mai acid și să dea cu noi de pământ. Rugăm doar să fie corect adresat, nu doar către ziarpiatraneamt.ro, ci și către cele peste 1.000 de persoane din Neamț care au aceeași opinie cu cea exprimată în prezentul articol. Persoane cu nume și prenume (click aici pentru a vedea lista), persoane care sunt de părere că angajările la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț se fac cu mită și corupție.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult