La teatru cu elevii din Bicaz Chei

0

Pentru a marca ziua națională a teatrului, elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 comuna Bicaz Chei , au fost într‑o mini excursie în orașul Piatra Neamț, acolo unde participat la un spectacol de teatru.
Copiii au fost foarte entuziasmați, s‑au bucurat din plin de o zi minunată petrecută alături de colegi și profesori.

Astăzi a fost o zi minunată, o zi, de fapt ,cum multe altele ar trebui să fie ,și care sigur se va repeta, deoarece feed‑back‑ul a fost așa cum l‑am sperat : „a fost super,doamnă!”
Mulțumesc din suflet domnului director care ne‑a susținut, Matei Mihail,mulțumesc și mă înclin în fața colegilor mei care nu au stat o clipă pe gânduri, în ceea ce privește activitatea noastră culturală ,venind în susținerea zilei naționale a teatrului care s‑a sărbătorit săptămâna trecută miercuri,cu participarea a 209 elevi la spectacolul de teatru „Amintiri”. Regret că locuri nu au fost mai multe ,pentru a se bucura și ceilalți.
Mulțumesc mult ,doamnei Iuliana pentru activitatea de la Biblioteca Județeană Kirileanu,sunteți grozavă!
Felicitări Matei Lilioara, Emilia Husaru, Emi Cioloca, Georgeta Tătaru, Virginia Dandu
,Găină Mariana,Tatiana Cofariu, Husariu Elena ,Voaedes Elena, Bucur Alina, Cristina Dandu,Angela Dandu, Cristina-Iuliana Marin!!!!
Copiii au fost la înălțime,iar părinții,așa cum ne‑au obișnuit,grozavi și alături de școală .
La cât mai multe activităti,dragii mei,la cât mai multe descoperiri și, de ce nu,cât mai multă voie bună!” , a transmis doamna profesor Dandu Boeriu Maria.


https://www.facebook.com/maria.boeriu.9/videos/2103909183060629/?t=4

sursa: Maria Boeriu


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult