Leasing extern sau leasing intern: care e cea mai avantajoasa optiune de finantare? Raspund specialistii!

0

 

 

Dintre solutiile clasice de finantare pentru achizitia autoturismelor la mana a doua, cele mai populare sunt programele de leasing intern sau creditele de nevoi personale. Si totusi, in ultimii ani a aparut o alta noua metoda de imprumut, care a atras atentia persoanelor juridice, datorita avantajelor superioare pe care le ofera.

Este vorba de programul de leasing extern: auto-leasing.ro/credit-extern-fara-tva/, un instrument de finantare extrem de avantajos pentru firmele cu incasari in Euro. Iata care sunt beneficiile speciale asigurate de aceasta practica de finantare!

 

Achizitia de bunuri de la furnizori UE prin credit extern te scuteste de plata TVA-ului

Cum ar fi sa scapi de plata taxei de valoare adaugata atunci cand cumperi masini second hand din tara lor de provenienta? Avantajos! Poti economisi astfel, pentru a-ti reface flota de autoturisme a companiei. Creditul extern este o modalitate optima folosita de companiile de transporturi, in special, pentru achizitia autocamioanelor, autocarelor, remorcilor, semiremorcilor sau autoturismelor si a altor tipuri de vehicule.

 

Clientul, persoana juridica, este proprietarul bunului pe toata perioada contractului

Spre deosebire de leasingul intern, unde proprietar este firma de leasing, leasingul extern acorda, de la semnare, titul de proprietar clientului. Poti sa te bucuri de folosinta bunului imediat dupa semnarea tuturor documentelor oficiale, si sa beneficiezi de asigurari avantajoase pe toata perioada contractuala. Si din acest considerent, persoanele juridice opteaza pentru aceasta forma de finantare de tip extern.

 

Este posibila rambursarea anticipata, in orice moment de pe perioada contractului

Cele mai populare forme de finantare sunt cele care permit rambursarea anticipata. E si cazul leasingului extern, care vine la pachet cu acest beneficiu considerabil. Daca situatia financiara a companiei permite acest lucru, la fel ca si perspectivele de viitor, poti opta pentru rambursarea anticipata in orice moment de pe perioada contractuala. In plus orice cheltuiala rezultata de pe urma contractului este deductibila.

 

Dupa tipul de activitate si posibilitatile companiei, poti alege periodicitatea ratelor

Orice companie eligibila pentru forma de finantare prin credit externse bucura de acest avantaj. Poti sa alegi tipul de periodicitate a ratelor, in functie de activitatea business-ului: de la periodicitate lunara la periodicitate semestriala, trimestriala sau chiar sezoniera. La fel se poate opta si pentru o anumita valoare a avansului, in functie de posibilitati. Pragul minim este de numai 10% din valoarea totala a bunului.

 

Dosarul nu este greu de intocmit

Actele necesare pentru depunerea dosarului sunt de natura juridica si financiara. Vei avea nevoie de hartii oficale care atesta ultimele doua bilanturi contabile anuale si ultima balanta de verificare lunara, dar si de alte tipuri de documente, precum: copia certificatului unic de inregistrare (CUI), specimenul de semnatura conformat cu originalul, copia dupa actul constituitiv actualizat si alte cateva documente usor de obtinut.

 

Asadar, specialistii considera ca – la ora actuala – cea mai avantajoasa forma de finantare e creditul extern.

 

Cumpara auto rulate de la Auto-leasing.ro prin credit extern fara TVA: beneficiezi de suport

Auto-leasing.ro, compania care a fost mereu orientata spre nevoile soferilor, nu se dezminte nici acum si le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara auto rulate si prin credit extern.

Soferii efectueaza o comanda auto, iar achizitia se face de catre specialisti direct pe compania clientului, scutindu-l astfel de plata de TVA. Expertii de la Auto-leasing.ro le ofera clientilor suport pas cu pas in intocmirea dosarelor necesare.

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult