Liberalii din Neamț și pandemia! Priviți ce fac PNL-iștii în timp ce populația respectă reguli…

0

Peste 200 de liberali s-au adunat azi în fața Consiliului Județean Neamț să facă poze și să își arate mușchii electorali. Ce distanțare socială, ce măști, ce număr limitat de persoane, ce poliție care să-i amendeze? Regulile sunt pentru fraieri, nu pentru PNL-iști.

Priviți-i pe acești liberali care sfidează orice regulă impusă românilor chiar de guvernul lor PNL. Noi nu avem voie la restaurante, nu e voie să faci nunți sau petreceri decât cu număr limitat de persoane, nu e voie la adunări publice etc. Doar ei, cei de la PNL, au voie să se adune în orice gloată vor și să facă orice vor.

Și să nu credeți că cei din PNL au fost doar sa facă poze în fața consiliului județean. Nu. Au defilat cu o aroganță incredibilă prin fața oamenilor din Piatra-Neamț, oameni care sunt sancționați cu amenzi incredibil de mari pentru orice regulă anti-covid ar încălca.

Controale cu exces de zel la terase, oameni amendați, nu poți să intri in magazin să iei o pâine fără mască, ți se ia temperatura peste tot, dar pe cei de la PNL nu-i vede nimeni? Legea e doar pentru noi, pentru prostime?

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult