Liberalii își pun fustele în cap

0

Luptele interne de la PNL Neamț au depășit orice limită a raționalului. Recent s-a finalizat o luptă internă prin demiterea unui liberal din postul pe care îl ocupa la cabinetul altui liberal. Treaba lor, borșul lor.

Jenant este că faptul că liderul PNL care a luat decizia de a renunța la o colaborare care dura de 8 ani de zile cu un coleg a informat acest aspect la nivelul conducerii PNL Neamț și cineva din conducerea partidului a scos informația internă spre zona de presă care știa că va fi cea mai acidă pe acest subiect.

Acest aspect cu informarea nepublică trimisă către partid și ajunsă imediat la presă ne-a fost confirmată chiar de liderul PNL care a informat partidul și apoi a început să fie sunat din partea presei, deși el nu ar fi vrut să fie publică problema, după cum ne-a declarat.

Nu am folosit nume, deoarece nu vorbim de nume, ci despre modul în care liberalii se mănâncă între ei și abia așteaptă să se faulteze. Acest lucru nu este specific PNL, ci tuturor partidelor. Toți se mănâncă între ei, poate la alte partide chiar mai rău și mai urât decât în PNL. Diferența este că celelalte partide fac tot posibilul să își spele rufele murdare departe de ochii opiniei publice, pe când la liberali treaba e cu fustele ridicate în cap.

Mai mulți oameni de dreapta cu care am stat de vorbă sunt dezamăgiți de astfel de comportamente care depășesc granița unei lupte internă și emană răutate. Cuiva nu i-a fost suficient să elimine politic un coleg, ci a simțit nevoia să îl și umilească public. Urât… foarte urât. Nu se fac astfel de lucruri. Nici la PPDD nu se făcea așa ceva.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult