http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„Liberalocicleta” de la Consiliul Județean, sabotată de consilierii liberali

0

După ani de zile de stat și dormit pe administrația județeană, consilierii județeni liberali s-au trezit și s-au urcat pe liberalocicletă și au început să facă ture prin plenul Consiliului Județean. Adică au prins glas să discute pe proiecte, s-au contrat cu președintele Consiliului Județean, ba chiar au avut și un proiect de hotărâre incomplet și care nu a putut intra pe ordinea de zi, dar au avut în sfârșit un proiect.

Din păcate, la finalul ședinței și-au băgat singuri un băț în spițele de la liberalocicletă și și-au rupt gâtul urât de tot. Adică au trebuit să voteze demiterea unui funcționar public apropiat PSD și nu au votat, funcționarul respectiv rămânând pe funcție deși Agenția Națională de Integritate dăduse verdict de conflict de interese de natură penală, instanța de judecată se pronunțase definitiv și irevocabil în favoarea ANI, iar comisia de disciplină decisese deja demiterea funcționarului.

Astfel, cu ajutorul liberalilor din Consiliul Județean Neamț, a rămas în funcție Cristina Păvăluță, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, pe care ANI o suspecta de ”încălcare a regimului juridic al conflictului de interese în materie penală”, iar instanța de judecată a decis că ANI are dreptate.

Nici măcar PSD-iștii nu s-au gândit că ar putea încerca să fenteze legea și să o țină cumva pe funcție pe această funcționară apropiată de PSD, dar liberalii nu au vrut să voteze ce a constatat ANI, ce a validat instanța de judecată și ce a decis comisia de disciplină.

Neapărat trebuie să vină băieții ăștia de dreapta înapoi la putere că se pare că s-a uitat cum se fac treburile astea administrative, cu tupeu și cum vor mușchii politicienilor fără nicio frică sau jenă.

Păi dacă pui un nemțean întreg la cap să voteze între PSD care nu își mai poate ține pe funcție un funcționar prins de ANI și propune demiterea lui și PNL care salvează funcționarul vinovat și îl menține pe postul de conducere, oare cu cine va vota nemțeanul? Cel mai probabil cu USR.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult