http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Liceenii din Bicaz s-au remarcat la „Școala de afaceri pentru copii”

0

Miercuri 22 mai 2019, a avut loc competiția „Școala de afaceri pentru copii/Children’s Business School”, Ediția a VII-a, 2019, organizată de Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est împreună cu structura gazdă, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Competiția a avut drept scop dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul elevilor, care se pregătesc pe viitor să activeze în mediul de afaceri, contribuind astfel la valorificarea oportunităților din plan local și la bunăstarea comunității. Planurile de afaceri au fost jurizate de către reprezentanți ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Enterprise Europe Network, Instituției Prefectului Județului Neamț.
Sub coordonarea doamnei prof. Carmen Constantin, la categoria învățământ liceal elevele Topliceanu Andreea Maria și Anghelina Alexandra din clasa a X-a E au obținut premiul II și elevele Iaută Diana Maria și Ștefan Ana Maria clasa a XI-a E au obținut Mențiunea Specială.
Pe lângă diplome și medalii elevele de la Liceul „Carol I” Bicaz au fost recompensate cu un program indoor de instruire în antreprenoriat, leadership și dezvoltare personală (Importanța managementului financiar pentru IMM și cum să ajungi leader prin Public Speaking) – CBS Leadership Skills Training, oferit de Europe Direct Nord-Est – 23 mai 2019, la sediul central ADR Nord-Est. Pentru performanțele obținute, elevele au fost recompensate cu o excursie în comuna Dolhești județul Suceava pe 24 mai. Au avut parte de experiențe inedite în ceea ce privește atelierul de olărit, atelierul de gastronomie tradițională bucovineană, program de training outdoor și exerciții practice de stimulare a spiritului de echipă.
prof. Carmen Constantin
sursa: Liceul Carol I Bicaz


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult