Liviu Florescu-Purcariu, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

0

Liviu Florescu-Purcariu și-a depus candidatura pentru un mandat de consilier local în Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț, alături de echipa Alianța pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU.

Liviu Florescu-Purcariu are 38 ani, este avocat de peste 7 ani, fiind specializat în drept administrativ, drept funciar, dreptul familiei, dreptul muncii și dreptul penal. Este căsătorit de 11 ani și are un copil de aproape 3 ani. 

Liviu Florescu Purcariu și-a făcut „ucenicia” în Londra, unde a muncit în domeniul hotelier aproape opt ani.

A fost o perioadă bună, pentru că am învățat multe. Am lucrat în turism și am văzut ce înseamnă un oraș deschis, o economie funcțională.”, precizează Liviu Florescu Purcariu.

Liviu Florescu-Purcariu, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț 2020 pentru un post de consilier local, spune că a interacționat și a lucrat cu mai mulți primari din județ.: „Știu ce înseamnă să îți dorești proiecte și să le și faci! Cunosc și știu ce presupune să faci administrație.

Pentru Liviu Florescu-Purcariu, turismul este o carte câștigătoare: „Putem dezvolta serviciile pentru cei care vin la noi, oferindu-le mai mult decât un spațiu de cazare – centre spa, centre de refacere și recreere. Putem fi gazde bune pentru cât mai mulți oaspeți!

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult