Lucrarea la drumul Bicaz – Poiana Teiului rămâne blocată, deși s-au depus toate actele solicitate

0

Mai de mult am primit un drept la replică de la ministrul Transporturilor (click aici pentru dreptul la replică) legat de articolul în care am scris că s-au blocat banii la drumul Bicaz-Poiana Teiului. (click aici pentru articol).

Iată că timpul a trecut și lucrarea e tot blocată. Inutil a trimis constructorul toate actele în forma solicitată de liberali. Încontinuu se mai solicită o modificare la o hârtie, ba nu e o virgulă unde trebuie, ba ceva trebuie făcut altfel și tot așa o să o țină cât vrea guvernul liberal.

Nici despre neregulile pe care ziceau liberalii că le-au găsit la acest drum nu se mai aude nimic și nici nu arătat nimeni nicio hârtie. Nu s-au imputat bani, nu am citit comunicate de la parchete, nu a mai ieșit nimeni să ne spună ce anume nu s-a făcut corect. Totul e blocat pentru că după ce au terminat de cerut acte de la constructor s-a trecut la etapa în care se cer modificări, completări, explicații, dar nu toate deodată, ci pe rând, ca să dureze.

Atât timp cât constructorul a fost reclamat la DNA dar nu este acuzat de nici un parchet de nimic, nu s-a imputat nicio sumă de bani, nu s-a reziliat nici un contract, dar lucrarea e blocată și nu se achită plăți restante de zeci de milioane constructorului, orice om poate să aibă suspiciunea că e vorba de un blocaj pe criterii politice făcut de guvernarea PNL doar ca să nu se termine o lucrare cu care ar putea să se laude PSD-ul.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult