Mafia din spital a mai câștigat o bătălie. Au început concursurile pentru șefia secțiilor din spital fără să se permită prezența unui observator extern

0

Cum era de așteptat, concursurile pentru șefii de secții din spital au început. Toate demersurile noastre și suspiciunile nemțenilor nu au putut să convingă să se permită prezența unui observator din partea presei.

Totul s-a făcut în spatele ușilor închise și primii doi șefi de secție au trecut deja de concurs. Este de neimaginat cum s-au organizat în mare liniște și cum au reușit să blocheze orice posibilitate ca cineva să afle ce se întâmplă la aceste concursuri. Nu filmat, nu observator extern, nu transparență, nu nimic. Ei între ei.

Bravo, mafie din sănătate! Ești mai tare decât toată presa, toate partidele și toți nemțenii la un loc.

Cine trebuia să răspundă consiliului județean la hârtii pentru ca să se aprobe prezența unui observator la aceste concursuri? Ministerul PNL al Sănătății, iar liberalii nemțeni au promis că vor interveni la minister să se primească răspunsurile care erau ieșite deja din termenul legal dar nu s-a întâmplat nimic.

Mafia din spital a câștigat cu ajutorul guvernului PNL. Nu este exclus ca mafia să fi câștigat și dacă era guvern PSD, dar de la presupuneri la realitate nu putem decât să arătăm cu degetul spre guvernul Orban și spre liberali care nu au făcut nimic ca nemțenii să vadă ce se întâmplă cu aceste concursuri de ocupare a funcțiilor de șefi de secții în spitalul din Piatra-Neamț. Mulți nemțeni credeau că dacă vin liberalii se schimbă ceva și s-a schimbat. E mai rău acum.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult