Mafia din spital are de ”lichidat” două ținte

0

Capii mafiei de la spitalul din Piatra-Neamț au căzut de comun acord asupra țintelor ce trebuiesc ”lichidate” urgent, administrativ vorbind. Cele două ținte sunt actualul manager Codruț Munteanu și Cătălin Chiței administratorul public al județului.

Cele două persoane încurcă total planurile mafiei de la spital. Cei doi se opun concursurilor trucate, nu vor să lase achizițiile la mâna mafioților, vor să pună șefi de secții în mod legal, nu cum stau acum majoritatea în posturi și mai vor să elimine mafia din zona decizională a Spitalului de Urgență din Piatra-Neamț.

Pentru aceste lucruri ei trebuie îndepărtați prin orice metode din posturile care au putere de decizie asupra spitalului. Cei doi au devenit foarte incomozi și pun în mare pericol mafioții ce nu își mai pot acoperi urmele de la spital și riscă să ajungă la pușcărie.

Ce șanse au cei doi să câștige lupta cu mafia din spital? Destul de reduse, dar sunt, dacă există ambiție și determinare. Ușor nu e. Mafia care are interese majore în zona spitalului din Piatra-Neamț are susținere de la tot felul de persoane, începând din instituțiile de forță și terminând cu Biserica. Va fi un război greu și dovadă este faptul că s-a decis scoaterea din joc a celor doi prin orice mijloace. Nu ne referim la asasinate, ci la orice mizerie posibilă, începând cu șantaj, minciuni, înțelegeri, înscenări, atacuri mediatice, trafic de influență și chiar și mită dacă va fi nevoie.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult