Mai stă puțin internat la psihiatrie, mai iese și face ceva

0

Unul dintre cei cu probleme psihice care umblă prin oraș și este un pericol public este individul din imagine. E bine să vă feriți de el, deoarece are explozii de furie și devine foarte periculos.

În decursul timpului am tot scris despre el, ba chiar am publicat o filmare în care individul a spart cu un bolovan geamurile de la sediul unui partid din Piatra-Neamț.

De fiecare dată este dus de poliție la spital, internat la psihiatrie și cineva de acolo consideră că nu mai este pericol public și îi dă drumul pe stradă din nou.

Situația este oarecum aberantă. Poliția constată că un om este pericol public de mai multe ori, dar alte instituții nu își fac treaba până la capăt în sensul în care să îl ducă pe om undeva unde să primească îngrijiri specifice pe durată nedeterminată.

Poate ar fi cazul ca poliția să se autosesizeze și să întocmească un dosar penal și să cerceteze toate persoanele care se fac vinovate de neinternarea pe perioadă nedeterminată a acestui om bolnav care din cauza problemelor pe care le are este un real pericol public.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult