http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Mâncare bună, tradiție, joc și veselie la balul de la Tașca

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ şi Primăria comunei Taşca au organizat „Balul gospodarilor”, azi, 16 februarie, un eveniment cultural artistic în cadrul căruia, pe lângă recitalul folcloric oferit de artiştii Ansamblului „Floricică de la munte”, a avut loc o serie de întreceri, în urma cărora au fost premiate: cel mai frumos, vechi şi autentic costum popular; cea mai bună pereche de dansatori pe ritmurile muzicii populare; gospodina cu cele mai gustoase plăcinte; gospodarul cu cea mai bună streşinică; cea mai frumoasă / inedită declaraţie de dragoste.
Participanții la bal în frunte cu reprezentanții primăriei și cu doamna primar, Daniela Ursache, s‑au îmbrăcat în straie populare și au încins o horă de zile mari, la Căminul Cultural din comună.
La această manifestare tradițională și inedită a sosit și domnul Asaftei Ion, vicepreședinte CJ Neamț, îmbrăcat de asemenea în costum național.
Toți invitații au fost primiți cu pâine și sare, cu un păhărel de tărie și cu multă dragoste.
Nici nu intrai bine în centrul balului, că mirosul mâncărurilor tradiționale ca fasolea cu ciolan, varza cu afumătură, poalele în brâu și alte bunătăți, îți lăsau pur și simplu gura apă. Pe lângă muzica săltăreață care nu te lăsa sub nicio formă să stai jos, decât câteva secunde pentru a‑ți trage suflarea, decorul te ducea într‑o lume de demult, în vremea strămoșilor când straiele populare și uneltele de lucru sau de bucătărie erau cu totul altele decât în zilele noastre.
Un astfel de eveniment nu poate decât să aducă aplauze și felicitări organizatorilor pentru că preț de câteva ore, timpul nu a mers înainte, ci s‑a întors într‑o vreme pură, plină de încărcătură emoțională.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult