http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

MARIA LOZINCĂ, nominalizată la categoria Educație în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni 2020

0

Cetățenii județului Neamț trebuie să își cunoască elitele, să știe cine sunt cei care „răsar“ an de an din mijlocul lor și reușesc să facă din ținutul nostru unul despre care se aude în țară și în străinătate. Ca o datorie față de cei care se implică, față de cei care „strălucesc“ grație muncii asidue și din dorința de a-i cunoaște, membrii Consiliului Consultativ în domeniul Tineretului au inițiat un nou proiect prin care se urmărește identificarea celor mai buni dintre nemțeni, în diverse domenii de activitate: Gala Ambasadorilor Nemțeni.

Profesor, pedagog, formator, publicist, îndrumător olimpic, preocupată în permanență de evoluția și conectarea proprie la fenomenul educațional, Maria Lozincă a fost în perioada 2001-2007 director adjunct al Colegiului Național ”Roman-Vodă” din Roman.

Cu experiență și o bună metodă de autoformare a reușit să parcurgă cu succes perioadele grele ale avatarului din învățământul românesc și să poată obține rezultate spectaculoase cu elevii implicați în competiții educative.


Puteți să o votați aici (click).

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, menționând faptul că se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. Ponderea votului electronic reprezintă 50% din decizia finală, iar 50% reprezintă decizia juriului.

Puteți vota favoriții o dată la 24 de ore până pe 31 martie 2020.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult