Măsuri de ordine publică la meciul Ceahlăul Piatra-Neamț și F.C. Unirea Dej

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în municipiul Piatra Neamț, la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.M Ceahlăul Piatra Neamț și F.C. Unirea Dej.

Partida se va disputa astăzi, 29 septembrie a.c., pe Stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra Neamț, începând ora 18.00, iar publicul va avea acces pe stadion de la ora 17.00.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire și defluire a spectatorilor precum și în zonele de acces în stadion.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator.

Totodată, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Pentru bună desfăşurare a evenimentului sportiv, recomandăm suporterilor:

  • să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
  • să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
  • să nu afişeze inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
  • să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

În cazul apariției unei situații de dificultate sau de risc la adresa integrității, sănătății sau a vieții, solicitați sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate