Medicul Cojocaru Cătălina sare în ajutorul lui Constantin! Să îi fim alături și noi!

0

Medicul dentist din Bicaz, Cojocaru Elena Cătălina, nu a stat cu mâinile în sân, ci atunci când a citit articolul despre Alistar Constantin, un tată din același oraș, care are nevoie de o proteză foarte scumpă pentru a se putea bucura de viață alături de familie ( citește aici https://www.ziarbicaz.ro/un-tata-din-bicaz-are-nevoie-de-ajutorul-nostru) , a conceput o campanie, dăruind din timpul și munca sa, pentru un zâmbet. Haideți să reacționăm și noi pentru a ajuta un om, un tată:

Programează-te și tu pentru o igienizare dentară și ajută un tată să achiziționeze proteza de care are atâta nevoie! Îți mulțumim anticipat!

La finalul săptămânii viitoare,pe 21 respectiv 22 februarie, ai șansa de a beneficia de un pachet de igienizare dentară la preț redus,prețul normal fiind de 250 lei, iar prețul special pentru aceasta campanie va fi 150 lei,pentru ca voi să ne fiți alături în acest demers în număr cât mai mare.Pachetul de igienizare constă în detartraj ultrasonic,air flow și periaj profesional.Efectuată periodic,igienizarea dentară previne apariția problemelor dentare și parodontale,menține tratamentele efectuate în stare optimă.

Toate încasările vor fi donate domnului din linkul atasat,iar daca numarul programarilor va fi mare,perioada campaniei va fi prelungită

Pentru programări apelați 0747391037″!


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult