Mesaj pentru generația 2016-2020 de la CTIC Târgu-Neamț

0

Dragi absolvenți, deși suntem convinși ca nu v-ați obișnuit cu acest statut, date fiind vremurile, cu emoție și cu puține cuvinte încercăm să umplem golul tăcerii finale cu îndemnuri și încurajări optimiste, dar păstrînd ecourile produse de vibraţia sufletului vostru. Fără să vă dați seama, poate, timpul v-a luat de mână și v-a aruncat spre lumea celor patru puncte cardinale purtând în inimă, mireasma dulce a anilor de liceu, imaginea unor clase ce au pitit printre pereții ei fantezia voastră tinerească.

Astăzi, la finalul unui drum, când închideţi poarta liceului şi deschideţi uşa către viaţă, cu emoţie, vă dorim să deveniți oameni compleți: să fiți iubiți, apreciați și să-i învățați și pe alții ceea ce v-au învățat profesorii voștri: faptul că viața este un lung șir de încercări și că tot ceea ce contează este modul în care alegem să o trăim!
Așadar, vă invităm să istorisiți povestea noastră fără sfârșit, povestea despre o școală ale cărei ziduri se înalță orgolioase și mândre – COLEGIUL TEHNIC „ION CREANGĂ”. Iar noi ne vom strădui să păstrăm neștirbit numle si faima școlii făurite din experiențe și realizări care vin dincolo de timpuri știute, dintr-o istorie ce susură pe malul Ozanei lui Creangă.

Dumnezeu să vă aibă în pază, cu noi forţe şi putere de creaţie și dati un sens misiunii noastre!

Vă dorim să aveţi un examen uşor, cu rezultate din cele mai bune pentru sine şi, la momentul bilanţului, să daţi motive de mândrie celor care v-au îndrumat!

Echipa managerială a Colegiului Tehnic „Ion Creangă”, Tg.Neamt, 2020
Director prof.Apetrei Gheorghe
Director adj.prof.Toma Mihaela
Director adj. prof. Timisescu Dorina

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult