Metoda „Accidentul” – O problemă reală în atenția Poliției Rurale [FOTO]

0

La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna au acţionat, pe raza mai multor localităţi din judeţul Neamţ, în vederea prevenirii comiterii de înşelăciuni prin metoda ’’Accidentul’’.

Astfel, polițiștii s-au făcut vizibili pe raza localităţilor Gâdinţi, Doljeşti şi Sagna, unde au discutat direct cu locuitorii și le-au oferit spre autoinformare pliante cu mesaje preventive.

Pe această abordare s-au fundamentat mesajele preventive care invită cetățeanul la cunoașterea celor mai frecvente moduri de operare, precum și la vigilență și adoptarea măsurilor fundamentale de siguranță.

Astfel de acțiuni specifice și din ce în ce mai numeroase,vor fi desfășurate cu precădere și în alte localităţi din judeţului Neamţ în următoarea perioadă, urmărindu-se ulterior obținerea unui feed-back pozitiv din partea populației dar și în statisticile poliției, privind situația operativă.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult