http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Microbuze școlare noi, printr-un proiect derulat de Consiliul Județean Neamț

0

Marți, 3 martie, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a înmânat cheile pentru două microbuze școlare, pentru a beneficia de transport în cele mai bune condiții elevii de la Școala Bozieni și de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Al. Roșca” din Piatra-Neamț.

Cele două microbuze școlare, marca Opel Movano, fabricație 2019, euro 6, cu o capacitate de 16+1 locuri, au ajuns la Bozieni și la CSEI „Roșca” pentru că aceste unități sunt incluse în proiectul „Șansa la educație, viitor asigurat”, derulat de CJ Neamț în parteneriat cu Inspectoratul Școlar.

Sprijin orice inițiativă și proiect care presupun întrajutorarea copiilor pentru a merge la școală, evitându-se astfel abandonul școlar! Le doresc succes în activitățile specifice colegilor implicați în proiectul derulat de CJ Neamț, iar copiilor din cele două unități de învățământ sunt convins că microbuzele le vor fi de mare folos! Succes și lor, la școală!”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult