http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ministrul Sănătății lămurește viitorul sănătății nemțene

0

 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a întâlnit miercuri, 6 martie, cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, managerii unităţilor sanitare şi reprezentaţii autorităţilor locale din Neamț, pentru a discuta despre Masterplanul pe sănătate, dar și despre alte teme de interes major pentru nemțeni.

S-au convenit următoarele:
✓ managerii trebuie să eficientizeze activitatea spitalelor și să îmbunătățească actul managerial.
✓ niciun spital din județul Neamț nu va fi închis și nici nu va fi redus numărul de paturi existente.
✓ Spitalul Orășenesc Bicaz nu doar că nu se va închide, ci vom găsi soluții pentru a crește numărul de paturi.
✓ toate solicitările spitalelor din Neamț vor primi finanțare.
✓ În cazul secției de Ortopedie trebuie să primeze prezumția de nevinovăție, să plătească cine e vinovat și să încheiem fenomenul de „telejustiție”!

La Iaşi, în 25 februarie, a fost vorba despre o discuţie tehnică, aplicată, pe un draft, a unui Masterplan propus şi care a fost pe nişte indicatori din 2015. În iulie 2017, acesta a fost discutat în toate regiunile de dezvoltare, astfel încât managerii şi autorităţile locale au putut să facă în aşa fel încât indicatorii spitalelor să fie foarte buni în 2018, când acest Masterplan ar fi trebuit aprobat. Eu am amânat aprobarea acestuia, pentru că am vrut să refac discuţiile pornind de la indicatorii din 2018. a declarat Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în debutul conferinţei.

Ministerul Sănătăţii nu face nicio propunere de tăieri de paturi. O dată la trei ani se aprobă Planul național de paturi care trebuie să fie finanțat și acesta tocmai a fost aprobat pentru încă trei ani. La spitalul din Bicaz chiar va crește numărul de paturi, nici vorbă să se desființeze.

Potrivit ministrului Pintea, numărul paturi propus pentru finanţare de Ministerul Sănătăţii este acelaşi ca în urmă cu trei ani și va valabil încă trei ani de zile. Totodată, după ce fiecare spital a fost analizat în parte s-a ajuns la concluzie că la unele dintre ele trebuie să se facă redistribuiri (redistribuiri dintr-o secție în alta).

„Practic asta ar fi trebuit să facă fiecare manager în parte. Și fiecare primar, care înainte de a ieși cu acuzații gratuite în public, ar fi trebui să facă o analiză foarte clară pe spitalul pe care îl are în subordine. Asta am făcut noi acum cu fiecare manager și primar în parte. Dorința mea este ca fiecare pacient să beneficieze de cele mai bune îngrijiri.”, a punctat ministrul Sorina Pintea.

Punctul, în ceea ce privește spitalele din Neamț, s-a discutat despre Spitalul de Psihiatrie, care va beneficia și de paturi privind serviciile comunitare, despre Spitalul din Bicaz , unde va crește numărul de paturi la Bicaz, dar și despre numărul de paturi/ zi de la spitalul din Piatra-Neamț.

Toate solicitările spitalelor din județul Neamț vor fi realizate ”, a conchis Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea .

 

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult