http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Minore dispărute! Dacă le-ați văzut, anunțați poliția!

0


Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitelor HORCIU KARINA ELISA și HORCIU ANA MARIA ALEXANDRA, în vârstă de 15, respectiv 16 ani.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, despre faptul că, la data de 22 iunie a.c., fiicele sale, HORCIU KARINA ELISA și HORCIU ANA MARIA ALEXANDRA, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, din Piatra Neamț, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit.

Semnalmente: Horciu Karina Elisa are aproximativ 1,65 m înălţime, părul şaten, lung și ochii căprui, fără semne particulare. Cea de-a doua minoră are 1,70 m înălţime, consituția atletică, părul șaten deschis și ochii căprui, fără semne particulare.

Cele două minore ar mai fi plecat, în trecut, de la domiciliu.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor două minore, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult