Municipalitatea pietreană vine în sprijinul mediului de afaceri și salariaților

0

Primarul Dragoș Chitic a precizat că se lucrează la pregătirea unui set de măsuri menite să sprijine mediul de afaceri și salariații din municipiul Piatra-Neamț, afectați de măsurile de combatere a epidemiei de coronavirus, în completarea măsurilor luate de la nivelul central, în acest sens.

Printre aceste măsuri se află reducerea cu 50% a cuantumului chiriilor asupra terenurilor, spațiilor, și clădirilor proprietate a municipiului Piatra Neamț, altele decât cele cu destinația de locuință, sau chiar scutirea de la plata chiriei dacă activitatea a fost oprită, scutirea de anumite taxe și prelungirea termenelor de plată.
Firmele, și implicit salariații acestora, care au fost nevoite să-și restrângă semnificativ sau chiar să-și închidă activitatea din cauza măsurilor împotriva infectării populației cu noul coronavirus au mare nevoie în această perioadă de sprijin din partea autoritătilor centrale și locale, pentru a nu intra intr-un blocaj și a reuși să depașească această perioadă dificilă, salvând și cât mai multe dintre locurile de muncă existente la începutul acestei crize.
”, a transmis primarul Dragoș Chitic.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult