NEAMȚ: Apel umanitar pentru o șansă la o viață normală. Un tată are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă

Un bărbat din zona Roman, județul Neamț, se confruntă cu o situație medicală deosebit de dificilă. Are 220 kg, 48 de ani. Este căsătorit, are 2 copii, din care unul de 19 ani și un copil de 8 ani, dar și o nepoțică de la băiatul cel mare, în vârstă de 8 luni.

Soția sa a făcut un apel către Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pentru a putea strânge diferența de bani necesară pentru o intervenție chirurgicală care i-ar putea salva viața, programată în jurul datei de 24 iunie. E vorba de 1500 de euro, o sumă de care familia nu dispune în acest moment, dar care poate face diferența între viață și moarte. De asemenea, mai e nevoie de o analiză doppler costisitoare înainte de intervenția chirurgicală, întrucât bărbatul prezintă și tromboflebită la ambele picioare, pe lângă alte complicații care îi pot pune viața în pericol. Este ultima sa șansă pentru a se putea opera și a reveni la o viață cât de cât normală și a degreva membrii familiei de sarcina îngrijirii permanente.

A început să facă apnee de somn, nu poate să mai meargă decât în carje și asta foarte, foarte greu. Depinde de mine chiar și când are nevoie la baie.
Normal operația este 2700 euro, dar el mai fiind operat în 2009 (atunci avea 286 kg) costul operației este de 3500 euro și fiindcă are peste 200 de kg este 500 euro în plus costul biletelor.
Noi am strâns 2500 euro, ne-ar mai trebui înca 1500 euro. A promis cineva că ne ajută cu 500 euro, dar nu mai răspunde la telefon. Nu am niciun venit, am și copilul cel mic cu handicap, deci trebuie să mă împart la amândoi odată, e greu, e foarte greu.

este apelul soției.

Un tată își strigă neputința. Are nevoie de noi să trăiască. Stresul, nevoia, boala l-au adus aici. Viața lui sta în mâna lui Dumnezeu, a medicilor, dar și a noastră! 1500 euro pot face diferența între moarte și viață. Îi putem da o șansă? În 4 zile trebuie să aibă banii. A crezut că reușește singur, dar este îngenuncheat de neputință.
Haideți să îi dăm o mână de ajutor, să știe că nu este singur. Mulțumesc!

a declarat Carmen Suciu, asistent social- Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț

Cei care doresc, pot dona în acest cont:

  • Catinca Stan
  • RO51 BREL 0005 5208 2094 0100

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate