http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

NEAMȚ: Așa DA! O dovadă a unui comportament responsabil, mulțumită activităților desfășurate de polițiști [FOTO]

0

Siguranţa rutieră pe drumurile publice reprezintă o prioritate a Inspectoratului  de  Poliţie  Judeţean Neamț, constituindu-se un reper de evaluare a calităţii actului poliţienesc la nivel judeţean, din perspectiva necesităţii asigurării şi menţinerii unui trafic rutier bazat pe respectarea reglementărilor legale şi, implicit, a vieţii şi siguranţei participanţilor la trafic.

În seara zilei de 19 decembrie a.c., comisar de poliție Lungu Daniel – împuternicit șef al Serviciului de Ordine Publică, a avut plăcuta surpriză de a depista la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Ștefan cel Mare din localitatea Gherăiești, 5 bicicliști, echipați corespunzător, cu veste cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Astfel, activitățile de prevenire desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gherăiești în unitățile școlare, ce au avut drept scop formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere, au beneficiat de un impact pozitiv în rândul elevilor.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult