NEAMȚ: Bătaie într-o societate comercială. Victima va avea nevoie de multe zile de ingrijiri

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: jurnal.md)

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din Botești, bănuit că ar fi lovit o altă persoană.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din Botești, pe care l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

În urma activităţilor investigative desfăşurate a reieșit că, la data de 6 februarie a.c., în timp ce un bărbat de 38 de ani, se afla în incinta unei societăți comerciale din localitatea Nisiporești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan și a consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit cu pumnul în zona feței un bărbat de 31 de ani. În urma loviturii, victima a căzut la sol, lovindu-se de podea și suferind multiple leziuni ce necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. 

Astfel, având în vedere leziunile suferite, polițiștii au dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 8 februarie a.c., cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult