NEAMȚ: „Cadouri” în valoare de aproximativ 12.000 E, cu dedicație, de la polițiști

0

Polițiștii au acționat pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60.000 de lei.

În perioada 19-21 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în colaborare cu cei ai Poliției municipiului Roman au acționat pe linia respectării obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza municipiului Roman, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 la OUG 28/1999 și 6 la Legea 12/1990.  

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 60.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 4728 de lei, sumă susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult