http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

NEAMȚ: „Maraton” de injurii, terminat în arest

0

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au introdus în arestul I.P.J. Neamț 4 persoane din localitatea Horia, bănuite de comiterea infracțiunlor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Foto caracter ilustrativ

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, din localitatea Horia, cu privire la izbucnirea unui conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au participat la aplanarea altercației și implicit, la identificarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate.

Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, care au degenerat într-un conflict, patru persoane cu vârste cuprinse 34 și 57 de ani, din Horia, și-ar fi adresat reciproc expresii jignitoare și injurii. 

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 4 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult