NEAMȚ: Minor dispărut de 2 zile. L-ați văzut? [FOTO]

0
Foto: IPJ Neamț

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 16 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul BORDEA EUSEBIU DENIS, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,74 m, greutate – 67 de kilograme, ochi căprui, păr șaten închis.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă albastră, tricou de culoare neagră, pantaloni trei sferturi tip camuflaj, fiind încălţat cu adidaşi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult