http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Neamţ Music Festival, regal muzical și festin artistic

0

În perioada 12-15 septembrie 2019 s-a desfășurat Neamţ Music Festival, ediţia a treia, manifestare organizată de pianistul Daniel Petrică Ciobanu și Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”  Neamț.

Un adevărat regal muzical și festin artistic, care a stat sub semnul dualității, Neamţ Music Festival a inclus concerte, recitaluri, dar și cursuri de măiestrie (susţinute Anna Geniushene, Petras Geniusas şi Graeme McNaught).

Au fost zile cu adevărat magice, cu un public numeros, dornic să participe și să savureze auditiv muzică de cea mai bună calitate. Toate momentele muzicale au fost răsplătite cu aplauze la scenă deschisă.

Festivalul a debut joi, 12 septembrie, la Cinema „Mon Amor” Piatra- Neamţ cu recitalul oferit de pianiştii Daniel Petrică Ciobanu şi Petras Geniušas (Lituania). Au fost interpretate piese de Igor Stravinski, Pierre Audiger (în prima audiție) şi Maurice Ravel, însoţite de momente coregrafice şi proiecţii video.

A doua zi de Neamt Music Festival a programat pentru vineri, 13 septembrie, la Rubik Hub (Ştrandul Tineretului), evenimentul denumit „JEANS CONCERT”. Protagonişti au fost pianiştii Pietro Bonfilio (care a evolua în prima parte, denumită CLASIC, interpretând lucrări compuse de Wolfgang Amadeus Mozart, Piotr Ilici Ceaikovski, Dmitry Kabalevsky, Pierre Audiger, Maurice Ravel) şi Omri Mor (care a cântat în partea a doua, denumită JAZZ, programul cuprinzând piesele: „Jazz standards”, „Caravane”, „Someone Watch Over Me”, „Love for Scale”).

Pianiștii Pietro Bonfilio și Omri Mor, au reușit să creeze un duel imaginar între clasic și jazz.

Cea de-a a treia zi, sâmbătă, 14 septembrie, Neamț Music Festival a propus două evenimente. La cinema „Mon Amour” a avut loc un Concert de caritate în care au evoluat participanții selectați la prima serie de Masterclass internațional oferită de trei pianiști și pedagogi de marcă: Anna Geniushene, Petras Geniušas și Graeme McNaught.

Tot sâmbătă, dar în atmosfera medievală de la Cetatea Neamțului, s-a desfășurat un concert care a stat tot sub semnul dualității. Evenimentul muzical intitulat „JAZZ ON THE ROCK” -a avut ca protagoniști pe pianistul isrealian Omri Mor, basistul francez Michel Alibo și percuționistul algerian Karim Ziad.

Ultima seară a Neamț Music Festival, s-a încheiat duminică, 15 septembrie cu Concertul de gală, susținut de patru virtuozi ai pianului: Charles Richard Hamelin, Alexander Ullman, Lukas Geniusas și Vitaly Pisarenko, acompaniați de Orchestra Română de Tineret dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Începând din acest an, Neamț Music Festival a fost inclus și în agenda Festivalului Internaţional „George Enescu”, căpătând astfel o binemeritată recunoaștere.

Se poate spune că Neamț Music Festival este un eveniment care poate fi considerat, începând din acest an, un punct de reper pe harta culturală a României.

Felicitări , Daniel Petrică Ciobanu! Felicitări, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”!

sursa foto: Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult