NEAMȚ: O casă, anexele și toate bunurile, distruse astăzi într-un incendiu – FOTO

0

Prin apel la 112, în jurul orei 14 :47, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Oșlobeni, comuna Bodești.

La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Bodești cu autospeciala din dotare. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case și la două anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la alte anexe aflate în vecinătate. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Au ars: casa pe o suprafață de aproximativ 60 mp cu bunurile materiale aflate în interior și documentele de identitate, anexele gospodărești (bucătărie de vară, adăpost pentru animale, adăpost pentru păsări) cu bunurile materiale din interior,15 m de gard. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric. Nu au fost victime, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, slt. Irina Popa.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult