NEAMȚ: Personajul „Maxim 3 cai” a dat un „buf” de 7000 lei. Singurel

0
Foto ilustrativ (Sursa: Public Domain Pictures)

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Prejudiciul de 7.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

La data de 13 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras trei cabaline.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Blăgești au condus la identificarea  unui tânăr, de 26 de ani, din județul Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din anchetă au reieșit indicii că, cel în cauză ar fi sustras trei cabaline în timp ce se aflau la pășunat în localitatea Frunzeni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

Astăzi, în urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au găsit cele trei cabaline pe raza localității Blăgești, din județul Bacău, fiind restituite persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult