http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

NEAMȚ: Polițiștii din Borlești au oferit o lecție de omenie – Să luăm exemplu! [FOTO]

0

14 polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești s-au mobilizat și au dat curs inițiativei de donare voluntară de sânge.

Animați de dorința de a oferi un strop de viață cetățenilor în slujba cărora își desfășoară activitatea zi de zi, 14 polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești s-au prezentat ieri, 16 decembrie a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piatra Neamț, pentru a dona sânge.

Astfel de activități sunt încurajate și în repetate rânduri sprijinite, polițiștii fiind alături de cetățeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranța ci și prin gesturi de suflet, menite să contribuie la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sange.

În urma activității de donare de sânge, polițiștii au donat tichetele primite, acestea urmând a fi folosite pentru ajutorarea unor persoane nevoiașe.

Salvarea de vieți trebuie să constituie un deziderat pentru întreaga societate, polițiștii propunându-și, astfel, să contribuie prin propriul exemplu la realizarea acestuia, încurajând cetățenii să se alăture acestei inițiative.

Felicitări pentru inițiativă!

Sursa/Foto: IPJ Neamț 

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult