Neamț/Titularizare 2020: Notele profesorilor după contestații

0

Marți, 11 august, au fost afişate rezultatele după contestații la concursul de titularizare, sesiunea 2020.

În județul Neamț procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă a fost de 59,80%, superior în raport cu procentele consemnate în ultimii trei ani: 44,82% în 2019, 52,14% în 2018, respectiv 50,93% în 2017.

De asemenea, trei candidați au obținut nota 10 (zece) , iar 302 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 552 de candidați din totalul de 598 de candidați înscriși.

Lista finală poate fi consultată AICI (Numărul notelor de zece a rămas același.)

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult