http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

NEAMȚ: Trei persoane neautorizate, cercetate pentru comercializarea de materiale pirotehnice. Poliția Română atrage atenția!

0
Foto caracter ilustrativ (arhivă)

Polițiștii nemțeni au acționat în vederea identificării persoanelor neautorizate care dețin, în scop de comercializare, materiale pirotehnice

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 48 de ani, în timp ce oferea spre comercializare unui minor, în vârstă de 15 ani, din Piatra Neamț, obiecte pirotehnice a căror deținere este interzisă.

De asemenea, la data de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au surprins în incinta unei societăți economice, o femeie de 52 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce oferea spre comercializare unui minor în vârstă de 11 ani, din Gârcina, materiale explozibile din categoria P1.

***

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale împreună cu sprijinul celor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman, au acționat în vederea identificării persoanelor care dețin și comercializează, fără drept, materiale pirotehnice.

Astfel, pe o stradă din Roman, polițiștii au depistat o femeie de 59 de ani, care deținea în vederea comercializării, articole pirotehnice. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că aceasta nu deține documente legale de provenienţă.  

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, iar față de cele trei persoane polițiștii continuă cercetările pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

ATENŢIE!

Este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

De asemenea, comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 şi P1 (altele decât cele de divertisment şi articolele pirotehnice de scenă, care prezintă un risc scăzut)  către persoane cu vârsta sub limita prevăzută de lege, respectiv 18 ani, precum şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni, constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult