Neamțul, promovat cel mai bine cu penele de cauciuc

0

Dintre toate materialele video produse la Neamț, unele chiar muncite, reprezentative pentru județul Neamț, ca număr de vizualizări la nivel național în top sunt în 2018 un clip produs de ziarpiatraneamt.ro cu un cetățean care mergea cu două roți pe pană, clip care a strâns peste 600.000 vizualizari (click aici pentru clip), iar anul acesta un clip publicat ieri și care a fost deja distribuit de mii de persoane din toată țara. Clipul prezintă niște polițiști ajutând un bătrân să facă o pană și a strâns deja în 24 de ore peste 300.000 vizualizări, devenind astfel viralul anului.

La prima vedere putem să ne lăudăm că materialele video produse de noi țin topul distribuirilor în mediul online din România an de an. Ba chiar am putea să ne lăudăm cu acest ultim clip ca fiind materialul video care a strâns cele mai multe aprecieri și cuvinte de laudă pentru ceva care s-a întâmplat în Neamț dintre toate materialele video făcute vreodată în județ și promovează o imagine pozitivă din județul Neamț.

Este îngrijorător că noi deținem primele locuri în topurile acestea și că imaginile cele mai reprezentative din Neamț constau în clipuri cu pene de cauciuc.
Nu e normal ca într-un județ cu atâția funcționari plătiți din bani publici să promoveze imaginea județului, cu atâția bani investiți în proiecte mari de peste 10.000 de euro, manifestări culturale, festivaluri, târguri etc. să nu-i ducă capul să facă ceva mai apreciat la nivel național decât facem noi în câteva minute, din mers, cu o cameră video modestă.
Analizând la rece, nu noi suntem foarte buni, ci cei plătiți din bani publici să promoveze imaginea județului sunt foarte slabi.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult