Necazul unei familii din Neamț, folosit ca armă politică

0

Recent o familie din Neamț a trecut printr-o tragedie (o rudă decedată la spitalul din Piatra-Neamț) urmată de umilințele specifice sistemului bugetar din România. Familia a fost nevoită să aștepte zile întregi rezultatele analizelor COVID ale decedatului, corpul acestuia nu a fost păstrat în condiții optime și așa mai departe. O mizerie de nedescris prin care respectiva familie a fost obligată să treacă.

Pe tragedia acestei familii au năvălit necrofagii media care au explicat ei ce prost este condus spitalul din Piatra-Neamț și cum de fapt este vina conducerii PSD de la Consiliul Județean Neamț pentru necazurile acestor oameni.

Cu tot respectul pentru familia îndoliată și pentru cei care au căzut în plasa acestei manipulări, pentru o corectă informare, Medicina Legală, locul spre care se îndreaptă supărarea bine întemeiată a acestor oameni NU se află în subordinea conducerii spitalului sau a Consiliului Județean. Chiar dacă Medicina Legală are sediul fizic în ansamblul de clădiri din curtea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, se subordonează strict guvernului și eventual prefectului care este reprezentantul guvernului în teritoriu.

(click aici pentru legea care reglementează funcționarea și subordonarea).

Dincolo de manipularea penibilă prin care se pune în sarcina PSD ceea ce se află clar în subordinea și răspunderea PNL, nu putem să nu remarcăm nivelul mizerabil la care s-a ajuns, folosind tragedia unei familii în scopuri electorale.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult