Nemțean căutat la nivel NAȚIONAL, depistat de Poliție

0
Foto caracter ilustrativ

Investigațiile efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au condus la depistarea unui tânăr din localitatea Roznov, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 19 martie a.c., în urma activităților complexe întreprinse, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat un tânăr de 22 de ani, căutat la nivelul național.  

Pe numele acestuia, Judecătoria Piatra Neamț a emis un mandat de arestare preventivă, aceasta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată, faptă comisă în noaptea de 30/31 ianuarie a.c., pe raza orașului Roznov.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, în vederea punerii în executare a mandatului emis de instanța de judecată.

Tânărul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult