Nemțean dat dispărut după ce a plecat dintr-un spital din Iași

0

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 17 august a.c., polițiștii ieşeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 17 august a.c., SIMION-ZAVATE DANIEL-CONSTANTIN, de 40 de ani, din sat Vădurele, comuna Cândeşti, judeţul Neamţ a fost externat dintr-o unitate medicală din municipiul Iași, părăsind acea unitate înainte ca o rudă să îl preia.

Întrucât nu se cunoaște locația unde s-ar putea afla, nu a revenit nici la unitatea medicală și nici la domiciliu, iar telefonul său este închis, colegii de la Iași au considerat că este oportună mediatizarea dispariției acestuia.”, transmite IPJ Neamț.

Semnalmentele bărbatului: înălţime aproximativ 1,65 m, slab, păr brunet.La data plecării acesta era îmbrăcat cu un tricou bleumarin, pantaloni de blug de culoare albastru şi era încălţat cu adidaşi albi, având asupra sa o sacoşă albă din plastic.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult