Noul director al DSP Neamț, Radu Firăstrău: „Sunt adeptul implementării măsurilor în mod rapid și ferm.”

0

Începând de astăzi, 23 martie, juristul Radu Firăstrău va ocupa funcția de director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț. Acesta o înlocuiește în funcție pe Brândușa Movilă.

Radu Firăstrău/sursa foto: Ziarul de Roman

Începând de astăzi, 23 martie, ocup funcția publică de director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț. În ordine învers cronologică, am absolvit cursuri de Managementul calității în domeniul medical, în domeniul Managementului Spitalicesc, am o experienta de aproximativ doi ani în conducerea C.A.S. Neamț, profesia de baza este cea de avocat.

Sunt perfect conștient de gravitatea situației din momentul actual în legatură cu virusul SARS-Cov2, nu am venit pe aceasta functie sa fac ucruri ușoare. Sunt adeptul implementării măsurilor în mod rapid și ferm.

Cel mai valoros lucru pe care îl are România în acest moment este sistemul medical, care se bazează în cea mai mare măsură pe resursa umană, de aceea fac apel la întreaga populație să fie responsabilă și să protejeze medicii, asistentele și întreg personalul din domeniu.

Am urmărit cu maxim interes toate conferințele de presă și articolele apărute în presa județeană cu privire la COVID-19, țin să multumesc acestora pentru modul obiectiv de transmitere alinformatiilor oferite de către Prefect sau colegii din CSJU. Vreau să multumesc personalului DSP pentru munca depusă în această perioadă.

DSP Neamț va transmite prin intermediul dvs., al presei, mesaje clare și simple către cetățeni în aceste timpuri dificile, transparența și promptitudinea în comunicare sunt principii pe care mi le voi asuma . Vă asiguram că suntem la datorie 24 ore din 24, se lucrează seara, în weekenduri, inclusiv în schimburi de noapte, si vom face tot posibilul să limitam răspândirea acestui virus. Avem însă nevoie de responsabilitatea, disciplina individuala si colectivă a intregii populatii pentru că doar astfel putem învinge în aceasta luptă.”, este mesajul juristul Radu Firăstrău, director executiv DSP Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult