„Nu vom accepta ca mita electorală să fie legalizată prin bugetul de stat!”

0

Bugetul de stat din acest an a stârnit o adevărată luptă între partidele politice, însă această luptă nu face decât să transforme românii în victime colaterale.

Dacă nu ai aceeași preferință politică, ești marginalizat, nu primești nicio firimitură din bucata de cașcaval care se consideră a fi Bugetul de stat, într-un cuvânt ori te conformezi, ori suporți consecințele dictatoriale ale puterii.

Guvernul a împărțit bugetul țării pe principiul “cine n-a votat cu noi, nu există”!

Cîțu se răzbună pe milioane de români care nu au votat PNL, USR-PLUS, UDMR. Dictatura bugetară a Coaliției Austerității va întoarce în timp România și va genera inegalitate socială, dezechilibre economice, sărăcie”, este mesajul transmis de politicianul Remus Munteanu pe pagina sa oficială.

Totodată, politicianul susține că: „Nu vom accepta ca mita electorală să fie legalizată prin bugetul de stat! Nici ca amendamente care privesc viața a milioane de români să fie aruncate la coșul de gunoi! Vom lupta pentru a proteja dezvoltarea tuturor comunităților locale prin toate mijloacele legale și constituționale! Bugetul este al țării, nu al guvernanților vremelnici!”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult