Nu vreți să știți adevărul despre drumurile ”în noroi” din Neamț?

0

În ultima perioadă am văzut în mediul online o campanie de intoxicare în care se prezintă mai multe drumuri județene sau comunale neasfaltate, iar vina pentru aceste drumuri în noroi este plasată la conducerea județului și a guvernului.

Am luat și am verificat povestea fiecărui drum apărut în aceasta campanie de intoxicare și instigare la ură. Ce credeți că am descoperit? Toate aceste drumuri au fost respinse de la finanțare, deși trebuiau făcute sau reabilitate, de către fosta conducere PDL a județului sau de fosta guvernare PDL-Băsescu.

Deci, mare parte dintre cei care vă intoxică cu ură sunt chiar cei care a lăsat județul în noroi, deși primarii plângeau pe la ușile lor, iar acum vin și critică chiar moștenirea lăsată de ei.

Mai clar. Toate drumurile prezentate ca fiind în noroi sunt drumuri sărite de la finanțare de către conducerea de dreapta a județului și lăsate pe capul celor care au venit după ei.

E ca și cum locuiești într-o casă de care nu ai grijă, dărâmi ușile, spargi geamurile, nu repari acoperișul, lași înfundată instalația și pleci. După un timp revii în fața casei și te apuci de urlat la noul locatar că sunt geamurile urâte deși tu le-ai lăsat sparte, că ușa e de proastă calitate deși tu ai lăsat-o demolată, că varul dat nu e culoarea care trebuie deși tu ai lăsat dezastru și așa mai departe.

Din dezastrul în care a fost lăsat județul de către conducerea de dreapta o parte din lucruri au fost rezolvate, dar este foarte greu să faci și ce ai de făcut ca administrație și în paralel să rezolvi și porcăriile primite moștenire. E suficient să ne uităm la primăria Piatra-Neamț care este ”în noroi” și nu din cauza actualei guvernări. Primăria Piatra-Neamț nu poate să facă nicio investiție serioasă deși există toată bunăvoința și implicarea deoarece are de achitat 30 miliarde lei vechi pe lună, credite la datoriile făcute de fosta conducere PDL. Așa e tot județul. Lăsat în rahat și în noroi de PDL actual PNL, cu datorii foarte mari și lucruri amânate până dincolo de limita bunului simț.

Iosub Răbert


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult