O publicație din Neamț a tras țeapă cu chiria spațiului unde a funcționat 2 ani

0

O publicație din Neamț, căreia nu-i dăm numele, pentru că vrem să criticăm o faptă, nu o publicație, a tras țeapă celor care i-au închiriat la un preț mai mult decât bun spațiul în care a avut redacția aproape doi ani de zile.

Nu vorbim de o țeapă la chiria pe 2-3 luni, ci despre o țeapă nesimțită cu chiria pe aproape doi ani de zile. De fapt nici măcar nu este vorba de prima țeapă de acest gen. Jurnalistul care conduce respectiva publicație a mai tras și alte țepe similare și în alte locuri unde a avut contracte de chirie, ba chiar și la propria locuință de unde a fost evacuat cu tot cu familie după ani de zile de neplată a chiriei și întreținerii.

De asemenea, nici numele jurnalistului nu este interesant, ci doar faptele sunt de avut în vedere, fapte în urma cărora ar trebui să vă uitați mai bine la cine sunt cei care vă livrează informații. Unii își creează o imagine falsă de mari jurnaliști care luptă pentru dreptate, dar ei în realitate sunt doar niște țepari fără limite înșelând de multe ori chiar pe cei care le întind o mână și îi ajută.

Iosub Robert

Citiți și:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult