http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

O recoltă excepțională în podgoria Jidvei, premisa unui must de calitate

0

Campania „Must de la
Jidvei”(www.mustdejidvei.ro), aflată
la cea de-a V-a ediție, este în plină desfășurare, iar recolta de anul acesta
se anunță a fi una excepțională. Strugurii sunt în pârgă, iar mustul va fi
pregătit pentru livrare în luna septembrie.  „Anul
acesta, datorită  unui regim de
precipitatii optim și în concordanță cu cerințele fenofazelor de vegetație, plantațiile
de viță-de-vie nu au fost supuse stresului hidric, fenomen care afectează
calitatea vinului printr-o aciditate dezechilibrată și o reducere a aromelor”
,
a explicat Ioan Mărginean, Director Tehnic Jidvei.

Pentru ca vinul făcut în
propria gospodărie să aibă calitățile unui vin de valoare, cel mai important
lucru îl reprezintă calitatea mustului.

„Mustul
pe care îl realizăm este un must obținut din struguri bine maturați și
sănătoși. Avantajul pe care orice gospodar îl obține achiziționând mustul de
Jidvei, este faptul că beneficiază de un must gata limpezit, care nu conține
resturi de pielițe, ciorchine sau semințe ce pot afecta calitatea vinului. Un
must limpede va asigura, în urma procesului de fermentație, un vin catifelat,
elegant, fructuos”
,
spune Ioan Buia, directorulul complexului de vinificație Jidvei.

Secretul obținerii unui vin de
casă de o calitate excepțională constă în igiena vaselor în care fermentează
mustul. Fie că ele sunt din sticlă, din lemn, sau din fibră de sticlă, aceste
recipiente trebuie să fie bine spălate sau să nu fi fost folosite în stocarea altor produse alimentare sau nealimentare.

Pe lângă grija acordată vaselor
pentru fermentare, specialiștii recomandă folosirea
drojdiilor
primite odată cu achiziționarea mustului de Jidvei, chiar dacă
mustul intră în fermentație fără intervenții exterioare. Acele drojdii se vor
activa la temperaturi nu mai mici de 15-18° Celsius, pentru a se favoriza formarea compușilor aromatici pe parcursul
fermentației.

Obținerea unui vin de casă limpede este garantată prin tragerea de două ori a vinului de pe drojdie și prin administrarea dioxidului de sulf
deoarece acesta are și proprietăți antioxidante, care împiedică oțetirea
vinului. Se recomandă o sulfitare ușoară a vinului prin administrarea 1/0.5 ml
de dioxid de sulf în soluție la litrul de vin.

Pe toată perioada
vinificației, fiecare client care achiziționează must de la Jidvei va beneficia
de asistență din partea tehnologilor pregătiți să ofere informații
tuturor celor care au făcut o pasiune din producerea vinului în casă.

„Cu o lună august călduroasă, așa cum se anunță până acum, cu temperaturi nocturne de peste 12° Celsius și peste 25° Celsius pe timpul zilei și cu rezerva de apă acumulată în sol, vom înregistra acumulări de zaharuri optime, astfel încât, într-un timp scurt, se vor atinge parametrii ideali de recoltare. Avem siguranța că vinurile obținute vor fi aromate, cu fructuozitate, dar și cu o prospețime deosebită”, ne asigură Ioan Marginean.

Campania „Must de la Jidvei” se desfășoară în perioada 22 iulie-31
august, iar comanda minimă de must este de 100 de kilograme. Prețul unui
kilogram de must este de 4,5 lei, cu TVA inclus, plata făcându-se la livrarea
sau ridicarea comenzii, în baza unui bon fiscal sau a facturii fiscale. Mustul
de la Jidvei se livrează deburbat (gata limpezit) și este însoțit de o
declarație de conformitate. Sortimentele disponibile sunt: Fetească Regală cu Muscat
Ottonel, Sauvignon Blanc și Roze. Comenzile se pot face online – prin
formularul de comandă de pe site-ul 
www.mustdejidvei.ro, sau telefonic la numărul 0755.70.60.00 (tarif normal).

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult