Oameni importanți la înălțime, invitați de primarul comunei Farcașa

0

Eveniment deosebit, cu oameni importanți, realizat la inițiativa primarului comunei Farcașa, domnul Cristinel Vasile Gheorghiu. În satul Dreptu, comuna Poiana Teiului, la stâna lui Zof, s-au adunat la invitația primarului din Farcașa, prefectul județului, doamna Daniela Soroceanu, primarul comunei din Dămuc, domnul Anton Covasan, și alte persoane care nu au stat pasivi atunci când fărcașenii au avut nevoie de sprijin . De aceea, domnul Cristinel nu a uitat ajutorul oferit în perioada calamităților care i-au lovit și a vrut să îi răsplătească printr-o demonstrație de tradiție și obiceiuri, aer curat, în vârf de munte.

„Primarul din FarcaÈ™a, datorită faptului că l-am sprijinit cum am putut noi È™i comunitatea noastră, în timpul calamităților, ca recunoÈ™tință a vrut să ne omenească la înălÈ›ime. Au participat oameni importanÈ›i, primari, viceprimari È™i prefectul judeÈ›ului. MulÈ›umesc domnului primar pentru gestul făcut! „, a declarat primarul Anton Covasan.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult