Orașul Bicaz, la un pas de carantină

0

Instituția Prefectului – județul Neamț a transmis astăzi, 21 octombrie, o nouă situație actualizată a incidenței cazurilor de COVID-19 în județ. (click aici pentru articol)

Pentru două localități în care a fost depășită incidența de 3 la mie, Tașca (9,26 ) și Tarcău (3,54),   s-a instituit măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21.10.2020, ora 05.00.

Citește și TAȘCA și TARCĂU: Deplasare doar cu legitimație, adeverință sau declarație pe proprie răspundere

Precizăm că incidența comunitară în orașul Bicaz este de 3 la mie, acesta fiind pragul pentru care se convoacă CJSU și se ia măsura scenariului roșu.

De asemenea, municipiul Piatra-Neamț a atins indicele de răspândire comunitară de 2,90 la mie în condițiile în care ieri incidența era mai mică, respectiv 2,84 la mie. Dacă incidența va crește, cel mai probabil se va ajunge la măsura de carantină zonală.

Mai jos aveți localitățile cu incidența de peste 2.5 la mie care ar putea intra în carantină dacă numărul cazurilor va crește în perioada următoare.

Vă rugăm respectați toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Împreună putem să limităm incidența și să evităm carantinarea localităților din Neamț.

TAŞCA 9.26
TARCĂU 3.54
ORAŞ BICAZ 3.00
GIROV 2.92
MUNICIPIUL PIATRA-NEAMŢ 2.90
GÂRCINA 2.86
PÂNGĂRAŢI 2.77
DOBRENI 2.65
DRĂGĂNEŞTI 2.55

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult